fbpx

Samenwerkingen

Wij hebben een samenwerking aan gegaan met healthy mama omdat dit programma prachtig aansluit bij onze producten en visie. 

Als klant van PowerMama Fabriek ontvang je 10% korting met de unieke code van PowerMama Fabriek.

Hoe werkt het: Klik op deze link en gebruik de code: healthymama10 bij het afrekenen.

Herken je dit ook?
Je bent zwanger en wil er niet alleen voor zorgen dat jij lekker fit en veerkrachtig je zwangerschap door komt met zo min mogelijk klachten, maar ook dat jij jouw kleintje alles geeft wat het nodig heeft om zich zo goed en gezond mogelijk te ontwikkelen.

Of je bent recent bevallen en wilt in alle drukte van een jong gezin er voor zorgen dat jij toch je voedingsstoffen binnen krijgt om optimaal te herstellen, zo fit mogelijk te zijn en je kleintje al het goede mee te geven wanneer je borstvoeding geeft. Maar je weet niet goed wat nou specifiek goed is voor jou, en hoe je dat op een praktische manier kan toepassen?

Leefstijl en voeding spelen een enorme rol in de ontwikkeling van gezond- en fitheid. Met wat jij in je mond stopt, bepaald je of je jouw cellen (en die van je kleintje) voedt met alle brandstof die ze nodig hebben om zo goed mogelijk te functioneren óf juist het tegenovergestelde, wat er voor zorgt dat je eerder vatbaar bent voor vermoeidheid, ontstekingen, ziektes, blessures en een traag herstel.

NU is het moment om de juiste basis te leggen voor een optimale gezondheid van jouw kindje én om er zelf van te kunnen genieten zonder last te hebben van vervelende kwaaltjes of simpelweg omdat je te moe of zwak bent.

Healthy Mama programma is eenvoudig te volgen en biedt je de juiste voedingsstoffen om jezelf en je baby gezond te houden. Healthy Mama heeft haar maaltijden zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de voedingsbehoeften van zwangere dames en vrouwen die recent bevallen zijn.

Maar Healthy Mama doet meer dan alleen het verstrekken van gezonde maaltijdplannen. Het programma omvat ook coaching en ondersteuning om je te helpen bij het stellen van gezonde doelen, het beheersen van je eetlust en het krijgen van passende beweging. Zij geloven dat het belangrijk is om een holistische aanpak te hanteren om je te helpen het beste uit jezelf te halen.

Wacht niet langer en sluit je aan bij het online voedingsprogramma voor zwangere dames en vrouwen die recent bevallen zijn. Zij zijn ervan overtuigd dat je zult genieten van de voedzame maaltijden, de coaching en ondersteuning die je ontvangt, en het gevoel van controle dat je krijgt over je gezondheid en welzijn.

Healthy Mama
Zwanger

Dit is een compleet voedingsprogramma dat er voor zorgt dat jij lekker fit en met zo min mogelijk klachten zwanger kan zijn én tegelijkertijd jouw kleintje alles geeft wat het nodig heeft om zich zo hoe en gezond mogelijk te ontwikkelen.

✔️ Duidelijke achtergrond informatie over de do’s en don’t op het gebied van voeding (inc receptenboek), beweging en suppletie om de beste keuzes te maken.
✔️ Online community om andere Healthy mama’s te ontmoeten en jouw vragen te stellen.
✔️ Extra modules over de bevalling/groundin, bewegen en zwangerschapskwaaltjes.

Healthy Mama
Herstelt

Hét online voedings- en leefstijl programma voor kersverse mama’s die in alle drukte van een jong gezin er voor willen zorgen dat zij toch haar voedingsstoffen binnen krijgt om optimaal te herstellen.

Een bevalling kan je vergelijken met een flinke blessure en een keizersnede is zelfs een flinke buikoperatie. Logisch dus dat goed herstel tijd én de juiste voedingstoffen nodig heeft. Voedingsstoffen die tijdens je zwangerschap ook al extra zijn gebruikt om jouw prachtige kindje van te maken.

Nu is het dan ook het moment om jezelf extra goed te verzorgen zodat je snel herstelt en lekker fit van die kleine kan gaan genieten. Dat is precies waar Healthy mama Herstelt over gaat.

✔️ Duidelijke achtergrond informatie over de do’s en don’t op het gebied van voeding (incl receptenboek), beweging en suppletie die er voor zorgen dat je zo snel mogelijk herstelt en fit bent.
✔️ Online community om andere Healthy mama’s te ontmoeten en jouw vragen te stellen.
✔️ Extra modules over borstvoeding, kunstvoeding, anticonceptie, bindweefsel en beweging. 

Klik op deze link en gebruik de code: healthymama10 bij het afrekenen.